Historia. El meu nom és Sergi Bohigas, vaig créixer a Girona amb la meva família, on hi vaig passar una infantesa feliç. No obstant, entre els meus records, n'hi ha un que ha condicionat la meva vida personal i professional. Els meus germans i jo teníem un amic del barri amb el que solíem jugar sovint. Una tarda com qualsevol altra, un cotxe el va atropellar davant els nostres ulls. Va morir poc després a l'ambulància camí de l'hospital i recordo que els metges varen dir que, si hagués sobreviscut, hagués sigut amb una greu lesió de la medul·la. Després vaig començar a imaginar com hagués sigut seguir jugant amb ell, que hagués necessitat per atrapar-me, esquivar-me, escapar, guanyar-me a les carreres, i aquesta fantasia em va acompanyar durant molt de temps.

Vaig estudiar Disseny Industrial i em va captivar l'ergonomia, començant la meva carrera professional de més de 15 anys en el sector de les ajudes tècniques, en el si d'una empresa de referència fins arribar a tenir la meva pròpia dedicada a la distribució de productes de referència en el mercat. Estava molt agraït per tota l'experiència i coneixements adquirits però no estava satisfet: el propòsit inicial s'havia esvaït en favor del negoci. Sentia la necessitat d'ajudar i de crear un producte des de zero, amb les meves pròpies mans.

Em vaig dedicar a investigar i vaig cercar altres professionals per ampliar coneixements. Així va ser com vaig conèixer a Mike Box. En unes poques setmanes ja estava a Texas, on vaig treballar amb en Mike i vaig aprendre el seu delicat treball sobre el terreny. Llavors vaig tornar i vaig emprendre el meu propi projecte creant "Loothier".

Per què "LOOTHIER"? Sóc guitarrista i durant molts anys he tocat en un grup de rock. Un "luthier" és un artesà que fabrica i repara instruments musicals de corda amb molta precisió. Em fascina  el concepte, però havia de donar-li la meva pròpia identitat. Va ser llavors quan la meva esposa em va proposar: “Per què no combines les teves passions per a comunicar quelcom nou? ¡ poses dos O en lloc de la U, simbolitzaran les rodes!”. 

Llegeix més...